1st page of 2019

Hyvää uutta vuotta 2019! Niin se vuosi taas vierähti. Hyvä niin. Olin jo ihan valmis uuteen vuoteen. Vaikka tosi moni nykypäivänä arvosteleekin tätä ajatusta, että vuoden alussa alkaa uusi elämä, niin mun mielestä se on ihan kiva ajatus. Ei nyt ehkä aivan uusi elämä, vaan se että tavallaan voi jättää kaiken edellisen vuoden moskan taakse ja aloittaa vähän niinkuin ”puhtaalta pöydältä”, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin.

Meidän vuodenvaihde kului Loukisenvaaran kodalla. Hilla ei ole kauhean innoissaan rakettien paukkeesta, joten haluttiin jonnekin vähän kauemmas. Ilma näytti kuitenkin lupailevan aika myräkkää, joten ei viitsitty minnekään Pallakselle asti lähteä. Loukisenvaaran kodalle ei ollut kuin vajaan 3 kilometrin matka, mutta juuri sopivasti vähän ”metsässä”. Kuuluihan sinnekin raketit ja näkyikin, mutta kuitenkin Hillalle mukavampi kun oli vähän tekemistä, niin ei liiaksi keskittynyt niihin paukkuihin.

Yllä ihan perinteinen retkikaakao 😉 Ahkio mahdollisti sen, että pystyi ottamaan vähän enemmän ruokaa mukaan. Siispä tottakai kuumaa kaakaota, kermavaahtoa ja vaahtokarkit päälle!

Tää oli yks juttu mikä oli pakko toteuttaa. Viimeksi tehtiin tällainen kuva vuonna 2015 tähtisädetikuilla ja mun mielestä tää on tosi hauska 😀 Tällä kertaa tosin tähtisädetikut ehti loppua ennen kuin harjoitus tuotti tulosta, siispä tässä kuvassa onkin käytössä lamput.

Myös perinteiset uudenvuoden tinat tuli valettua, omani ennusti kiireistä vuotta tinan hajotessa noin kahdeksaan eri osaan. 😀 Tulkintaohjeissa luki, että mitä useampi eri osa, sitä kiireisempää olisi tiedossa. Voi pojat. Myös onnea ja sieltä taisi tulla. Ja kaikenlaisia afrikan eläimiä, ehkä reissua siis tiedossa? 😉

Tottakai piti poksauttaa myös kuoharit. Tarkoitus oli odottaa puoleen yöhön, kun vuosi vaihtuu, mutta mietimme että jaksetaanko olla kodalla niin pitkään. Siispä poksautettiin se jo aiemmin. Yllättävän nopeasti aika kuitenkin kului ja päästiin ihailemaan eturinteen ilotulitustakin vähän eri perspektiivistä!

Matka takaisin taittui joutuisasti ja oli ihana käpertyä peiton alle noin klo 2 🙂 Ihanan erilainen uusivuosi! Eipä tullut yhtään ikävä baariin. 😀

Tehdään vuodesta 2019 hyvä ❤

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s