Kaksi vuodenaikaa

Elokuu on siitä kiva kuukausi, että sen sisälle monesti mahtuu kaksi vuodenaikaa. Elokuun alku on vielä varsin kesäistä ja lämmintä, mutta loppua kohti alkaa olemaan selkeästi syksyistä.

Syksy on mun mielestä aivan ihanaa aikaa. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän alan arvostaa ihan jokaista vuodenaikaa, mutta syksyssä on sitä jotain. Kun illat pimenee, ilma viilenee, voi polttaa kynttilöitä ja syksyn pukeutuminen on kaikista parasta! Mun mielestä on ihan parasta käydä alkuillasta koiran kanssa lenkillä tuolla raikkaassa ilmassa, ehkä jopa pienessä sateessa, ja sen jälkeen sisällä sytyttää kynttilät ja käpertyä viltin alle. 😀 Hahah.

Syksy tuo mukanaan myös aina jotain uutta. Mulle elokuu tuntuu enemmän jonkin ajanjakson alulta kuin esimerkiksi tammikuu. Luulen, että se on jäänyt koulusta. Silloin hankittiin aina uudet vaatteet ja uudet koulutarvikkeet. Alkoi uusi luokka ja ehkä uusi harrastus. Elokuusta lähtee tavallaan taas arki rullaamaan kesän jälkeen.

Itselleni elokuu tuo myös uutta, muttei ehkä niin normaalia arkea. Mun työharjoittelu tuli päätökseen ja elokuun ajan olenkin täällä etelässä osittain lomailemassa. Osittain siksi, että mulla on kyllä edelleen kesäkursseja pyörimässä, jotka tuottaa jonkin verran töitä.

Sitten alkaakin mun opintovapaa. Tästä on tulossa ihan täysin erilainen vuosi, mitä pitkään aikaan. Mä en ole töissä. Mä opiskelen. Jännittää, miten saan tän homman toimimaan. Opiskeluja ihan varmasti riittää ihan samanlailla mitä töitäkin olisi, eli 8 tuntia päivässä viisi kertaa viikossa. Mulla olisikin pyrkimyksenä se, että tekisin hommia arkipäivisin sen 8 tuntia ja viikonloput pitäisin vapaana.

Hassua, miten paljon vapaammin ajatukset lentelee nyt kun on ollut aikaa. Mulle on tullut jo hirveästi kaikenlaisia ideoita, joista yksi onkin tämä blogi. Koitetaan taas pikkuhiljaa herätellä tätäkin henkiin 🙂

Ihanaa syksyn odotusta teille ❤

aaron-burden-41821-unsplash.jpg

Photo by Aaron Burden on Unsplash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: