Ammattina ripset

Hellurei! Nyt olis taas vähän uusia kuvioita tulossa tähän vuoteen. Kävin nimittäin Bremau Beautyn ripsienpidennyskoulutuksen. Koulutus oli tosi kiva ja päivä meni hurjan nopeasti!

Mä en ole luonteeltani mitenkään hirmuisen tarkka tai kärsivällinen, joten tää oli mulle jokseenkin haastavaa. Haluan kuitenkin oppia tämän ja toivon että tämä toisi mulle vielä paljon hommia. Vastaanotto on ainakin tähän asti ollut todella positiivista! Ripsientekijöitä todella kaivataan etenkin tuolla pohjoisessa 🙂

Huomasin koulutuksessa, että ripsien laitto on kyllä jotenkin tosi terapeuttista, vastapainoa kauhealle kiireelle ja hälinälle. Tässä sun pitää oikeasti keskittyä vain tähän juttuun ja on tosi hienoa nähdä omien kättensä tulos 🙂

Vielä en ole perustanut toiminimeä. Minun tulee ensin tehdä kymmenen asiakasta ja lähettää niistä kuvat kouluttajalle, jotta saan virallisen sertifikaatin. Katsotaan tämän jälkeen sitten sitä toiminimeä ja myös paikkaa, jossa näitä teen. Teenkö kotona vai jossain muualla?

Nyt siis tarvitsen niitä malleja, joten jos kiinnostaa niin laitahan viestiä tänne tai lindforssaana@gmail.com 🙂

​​​​​​

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s