Ammattina ripset

Hellurei! Nyt olis taas vähän uusia kuvioita tulossa tähän vuoteen. Kävin nimittäin Bremau Beautyn ripsienpidennyskoulutuksen. Koulutus oli tosi kiva ja päivä meni hurjan nopeasti!

Mä en ole luonteeltani mitenkään hirmuisen tarkka tai kärsivällinen, joten tää oli mulle jokseenkin haastavaa. Haluan kuitenkin oppia tämän ja toivon että tämä toisi mulle vielä paljon hommia. Vastaanotto on ainakin tähän asti ollut todella positiivista! Ripsientekijöitä todella kaivataan etenkin tuolla pohjoisessa 🙂

Huomasin koulutuksessa, että ripsien laitto on kyllä jotenkin tosi terapeuttista, vastapainoa kauhealle kiireelle ja hälinälle. Tässä sun pitää oikeasti keskittyä vain tähän juttuun ja on tosi hienoa nähdä omien kättensä tulos 🙂

Vielä en ole perustanut toiminimeä. Minun tulee ensin tehdä kymmenen asiakasta ja lähettää niistä kuvat kouluttajalle, jotta saan virallisen sertifikaatin. Katsotaan tämän jälkeen sitten sitä toiminimeä ja myös paikkaa, jossa näitä teen. Teenkö kotona vai jossain muualla?

Nyt siis tarvitsen niitä malleja, joten jos kiinnostaa niin laitahan viestiä tänne tai lindforssaana@gmail.com 🙂

​​​​​​

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: