Tasapaino kuntoon sup-laudalla!

Oletko koskaan kokeillut suppailua? Suppailu tulee monen mieleen kesälajina, mutta se ei ole pelkästään sitä. Tälläkin hetkellä meillä pyörii sup-tunnit Levillä, Levi Hotel Span altaalla. Tiistaisin on tarjolla aamujoogaa klo 10.30 ja keskiviikkoiltoina lihaskuntotreeniä laudan päällä klo 19.30.

IMG_6036IMG_6047

Voin omasta kokemuksestani sanoa, että tasapaino kehittyy hurjan nopeasti laudan päällä. Aluksi jo pelkkä pystyyn nouseminen saattaa tuntua huteralta, mutta jo seuraavalla kerralla pystyt tekemään vaikka aurinkotervehdyksen! Jalkapohjien pienet lihakset ovat kovassa käytössä tasapainoillessa. Myös keskivartalo saa oman osansa treenistä, sillä joudut jännittämään sitä kokoajan pysyäksesi tasapainossa.

IMG_6126IMG_6111Laudan päällä voit tehdä melkein kaiken saman kuin maallakin. Putoamisen riski on mahdollinen ja se tekeekin kaikesta paljon jännittävämpää! Hyviä liikkeitä lihaskuntotreeniin ovat esimerkiksi punnerrukset, istumaannousut, lantionnostot, supermies, kyykyt ja onnistuupa laudalla helposti yleisliikkeet eli burpeetkin.

Jooga saa aivan uuden ulottuvuuden sup-laudan päällä. Itse en aiemmin ollut edes kovin innostunut joogailija, mutta veden päällä se olikin todella rauhoittavaa. Ehkä veden läsnäolo ja hiljainen liplatus tuo vielä entistäkin rauhoittavamman vaikutuksen.

Mikäli nämä eivät riitä, sup-laudalla on lukemattomia haasteita, joita kokeilla. Yksi näistä on päälläseisonta. Tulehan altaalle testaamaan, onnistuuko se sinulta!

IMG_6156

Kuvista kiitos Ville Pääkköselle!

<3: Saana

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s