New Year

Hyvää uutta vuotta tyypit!

Tästä alkaa minun uusi blogini. Halusin aloittaa tämän ihan puhtaalta pöydältä ja mikäs olisikaan otollisempi aika sille kuin uusi vuosi. Takana on siis jo muutama aiempi blogiviritelmä, jotka eivät kuitenkaan ole tuntuneet ihan omilta.

Tämän blogin piti alkaa uuden vuoden yönä, olisi ollut hauskaa aloittaa tämä juuri vuoden ensimmäisenä päivänä. Olen kuitenkin ollut niin pitkiä päiviä töissä, ettei aika vain riittänyt. Aloitin kyllä tämän tekstin kirjoittamisen jo 30. päivä (itseasiassa yö), mutta inspiraatio ei tuolloin oikein kukkinut. 😀

Mietin pitkään, millainen on täydellinen aloitus blogille. Mitä minun pitäisi kertoa ihmisille? Tulin siihen tulokseen, ettei sellaista varmasti ole. Ei kenenkään ensimmäinen teksti ole voinut olla täydellinen, eihän?

Tästä päästäänkin uuden vuoden tavoitteisiini, joista yksi liittyy siihen, että aina ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen. Olen tietyissä asioissa aika perfektionisti. Välillä luovutan vain sen takia, että tulos ei ehkä ole täydellinen. Olen aloittanut blogin kirjoittamisenkin useampaan kertaan ja todennut, ettei teksti tai kuvat ole tarpeeksi hyviä ja olen lopettanut. Tänä vuonna haluan kehittyä luovuudessa, haluan oppia taas kirjoittamaan ja haluan oppia kuvaamaan.

Tee vain asioita, joista pidät. Toinen tavoitteeni on tehdä asioita, joista oikeasti nautin. Olen viimeisen parin vuoden aikana oppinut melko hyvin kuuntelemaan omaa sydäntäni ja jättänyt asioita, joista ei ole tullut hyvä fiilis. En halua enää tehdä asioita, koska muutkin tekevät tai koska jokin muu ulkopuolinen taho niin vaatii.

Kehity fyysisesti. Tämä on varsinainen klisee, mutta haluaisin olla tähän astisen elämäni parhaassa kunnossa. Asioita täytyy tehdä eri tavalla, jotta tähän päästään, mutta niinhän muutoksissa aina. Mikään ei muutu, jos tapoja ei muuteta.

Mitä tähän blogiin tulee, haluaisin tämän olevan paikka, jossa voisin toteuttaa luovuuttani. Haluaisin tehdä tästä sellaisen hyvän mielen ja inspiraation paikan niin itselleni kuin toivottavasti myös muille. En halua rajata tätä mihinkään tiettyyn kategoriaan, mutta aion jakaa täällä juttuja liikunnasta, terveellisistä elämäntavoista, hyvinvoinnista ja toivon mukaan myös vähän matkailusta. 🙂

Kertokaa ihmeessä, minkälaisia juttuja tykkäisitte lukea!

toa-heftiba-449816Photo by Toa Heftiba on Unsplash

<3: Saana

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s