New Year

Hyvää uutta vuotta tyypit!

Tästä alkaa minun uusi blogini. Halusin aloittaa tämän ihan puhtaalta pöydältä ja mikäs olisikaan otollisempi aika sille kuin uusi vuosi. Takana on siis jo muutama aiempi blogiviritelmä, jotka eivät kuitenkaan ole tuntuneet ihan omilta.

Tämän blogin piti alkaa uuden vuoden yönä, olisi ollut hauskaa aloittaa tämä juuri vuoden ensimmäisenä päivänä. Olen kuitenkin ollut niin pitkiä päiviä töissä, ettei aika vain riittänyt. Aloitin kyllä tämän tekstin kirjoittamisen jo 30. päivä (itseasiassa yö), mutta inspiraatio ei tuolloin oikein kukkinut. 😀

Mietin pitkään, millainen on täydellinen aloitus blogille. Mitä minun pitäisi kertoa ihmisille? Tulin siihen tulokseen, ettei sellaista varmasti ole. Ei kenenkään ensimmäinen teksti ole voinut olla täydellinen, eihän?

Tästä päästäänkin uuden vuoden tavoitteisiini, joista yksi liittyy siihen, että aina ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen. Olen tietyissä asioissa aika perfektionisti. Välillä luovutan vain sen takia, että tulos ei ehkä ole täydellinen. Olen aloittanut blogin kirjoittamisenkin useampaan kertaan ja todennut, ettei teksti tai kuvat ole tarpeeksi hyviä ja olen lopettanut. Tänä vuonna haluan kehittyä luovuudessa, haluan oppia taas kirjoittamaan ja haluan oppia kuvaamaan.

Tee vain asioita, joista pidät. Toinen tavoitteeni on tehdä asioita, joista oikeasti nautin. Olen viimeisen parin vuoden aikana oppinut melko hyvin kuuntelemaan omaa sydäntäni ja jättänyt asioita, joista ei ole tullut hyvä fiilis. En halua enää tehdä asioita, koska muutkin tekevät tai koska jokin muu ulkopuolinen taho niin vaatii.

Kehity fyysisesti. Tämä on varsinainen klisee, mutta haluaisin olla tähän astisen elämäni parhaassa kunnossa. Asioita täytyy tehdä eri tavalla, jotta tähän päästään, mutta niinhän muutoksissa aina. Mikään ei muutu, jos tapoja ei muuteta.

Mitä tähän blogiin tulee, haluaisin tämän olevan paikka, jossa voisin toteuttaa luovuuttani. Haluaisin tehdä tästä sellaisen hyvän mielen ja inspiraation paikan niin itselleni kuin toivottavasti myös muille. En halua rajata tätä mihinkään tiettyyn kategoriaan, mutta aion jakaa täällä juttuja liikunnasta, terveellisistä elämäntavoista, hyvinvoinnista ja toivon mukaan myös vähän matkailusta. 🙂

Kertokaa ihmeessä, minkälaisia juttuja tykkäisitte lukea!

toa-heftiba-449816Photo by Toa Heftiba on Unsplash

<3: Saana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: